پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به مناسبت روز گزینش

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۱۰/۱۵ ۰۹:۳۹ | تعداد بازدید: 20

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با صدور پیامی فرارسیدن پانزدهم دی‌ماه سالروز صدور فرمان تشکیل نهاد گزینش کشور از سوی بنیانگذار کبیر انقلاب را به فعالان این حوزه تبریک گفت.

در متن پیام دکتر حسین ابراهیمی‌پور آمده است:

گزینش‌گران مسئولیت و کار سنگینی را بر دوش دارند و از این‌رو ضمن احساس مسئولیت در حرفۀ خویش، باید افراد توانمند، شایسته، باتقوا، متعهد و مطابق با قوانین و ارزش‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را برای هر سازمان و نهادی گزینش نمایند.

تعهد و اخلاص گزینش‌گران تضمین کنندۀ سلامت کار و ارائه خدمات خواهد بود و افراد فعال در این حوزه باید تلاش نمایند گزینش افراد بر اساس شایسته‌سالاری، تخصص، تقوا و عدالت صورت گیرد، تا اینکه خدای نکرده حقی از کسی پایمال نشود.

اینجانب فرارسیدن پانزدهم دی‌ماه سالروز صدور فرمان تاریخی حضرت امام خمینی (ره) مبنی بر تشکیل نهاد گزینش در کشور را گرامی داشته و دوام توفیقات گزینش‌گران ایران عزیزمان به‌ویژه همکاران خدوم دفتر نمایندگی گزینش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه را از درگاه ایزدمنان مسئلت دارم.