پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه بمناسبت روز گزینش

تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۱۰/۱۴ ۰۸:۲۵ | تعداد بازدید: 6

دکتر سعیدرضا قنبری زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه ضمن اشاره به کلام مقام معظم رهبری که فرموده اند "در گزينش افراد ملاحظه كنيد، كساني باشند كه اين خصوصيات را رعايت كنند، هم جهات اسلامي هم جهات انقلابي، هم جهات ارزشي تا كار واقعاً چنان‌که بایدوشاید پيش برود.به مديران توصيه مي­كنم كه به‌گزینش به چشم رقيب و مانع نگاه نكنند به چشم بازو، وسيله كار، چشم بيننده و گوش شنونده در پيدا كردن آدم­هاي كارآمد نگاه كنند،مدير بايد وجود گزينش را يك فوز عظيم بداند"  فرا رسیدن15 دی ماه روزگزینش رابه تمامی فعالان این عرصه به ویژه همکاران شاغل در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه تبریک گفت.وی ادامه داد:نیروی انسانی مهم ترین رکن هر سازمان است و بدون شک موفقیت هرسازمانی وابسته به نیروهای آن می باشد که مجموعه گزینش دانشگاه با انتخاب افراد کارآمد در این امر نقش بسزایی دارد و این مهم حاکی از سختی کار در این حوزه و حساسیت آن دارد. دکتر قنبری زاده در ادامه گفت: نهاد گزینش یکی از یادگارهای ارزشمند بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) می باشد که باید مدیران و همچنین کارکنان آن حوزه به شایستگی از آن صیانت نموده و نقش خود را در توفیقات سازمانی ایفا نمایند. اینجانب ضمن تبریک مجدد و قدردانی از تلاش های همکاران ارجمندم در دفتر گزینش دانشگاه موفقیت و سربلندی این عزیزان را از درگاه خداوند متعال خواستارم.